Bakterie mlekowe i odkwaszanie

MaloBacti CN1
Bakterie kwasu mlekowego do win białych

  • Ochrona aromatów owocowych
  • Brak aromatów maślanych typowych dla fermentacji jabłkowo-mlekowej


Specyfikacja techniczna PL ENG
MaloBacti HF2
Do prowadzenia fermentacji w trudnych warunkach

  • Możliwość pracy już od pH 3,0.
  • Możliwość pracy już od temperatury 13°C.
  • Tolerancja alkoholowa nawet do 16%.

Specyfikacja techniczna PL ENG
Superdisacidante DC
Optymalny produkt do odkwaszania wina lub moszczu

  • Optymalna kompozycja środków odkwaszających.
  • Obniżenie kwasowości nawet do 1 g/l.
  • Do moszczy i win.

Specyfikacja techniczna PL ENG
Węglan Wapnia
Podstawowy preparat do odkwaszania win

  • Do odkwaszania moszczy i win

Specyfikacja techniczna PL ENG