(46) 855 35 60
607 875 095
biuro@centrumfermentacji.pl
Start
Produkty
drożdże do wina
drożdże do destylatów
drożdze do cydrów
drożdze do piwa
pożywki i preparaty funkcjonalne
bakterie mlekowe i odkwaszanie
stabilizacja i klarowanie
enzymy
taniny i chipsy dębowe
Badania
Do pobrania
O nas
Sklep
Bakterie mlekowe i odkwaszanie
MaloBacti CN1
Bakterie kwasu mlekowego do win białych
Ochrona aromatów owocowych
Brak aromatów maślanych typowych dla fermentacji jabłkowo-mlekowej
Specyfikacja techniczna
PL
ENG
MaloBacti HF2
Do prowadzenia fermentacji w trudnych warunkach
Możliwość pracy już od pH 3,0.
Możliwość pracy już od temperatury 13°C.
Tolerancja alkoholowa nawet do 16%.
Specyfikacja techniczna
PL
ENG
Superdisacidante DC
Optymalny produkt do odkwaszania wina lub moszczu
Optymalna kompozycja środków odkwaszających.
Obniżenie kwasowości nawet do 1 g/l.
Do moszczy i win.
Specyfikacja techniczna
PL
ENG
Węglan Wapnia
Podstawowy preparat do odkwaszania win
Do odkwaszania moszczy i win
Specyfikacja techniczna
PL
ENG
Tweet
Tag
odkwaszanie
bakterie mlekowe
© Copyright 2023
JD Boston Joomla Templates
by
JoomDev
Mobile Menu
Start
Produkty
drożdże do wina
drożdże do destylatów
drożdze do cydrów
drożdze do piwa
pożywki i preparaty funkcjonalne
bakterie mlekowe i odkwaszanie
stabilizacja i klarowanie
enzymy
taniny i chipsy dębowe
Badania
Do pobrania
O nas
Sklep